EXCLUSIEVE MASTERCLASS COLOR GRADING
IN DAVINCI RESOLVE

Inschrijvingen zijn gesloten

Masterclass terugkijken?

Trainingen

TRAINER: Jeremy Kowsoleea

Masterclass:
Color grading in DaVinci Resolve

  Datum: woensdag 1 december van 20:00 tot 00:00. 
Write your awesome label here.

ONDERWERPEN

  • Color Space Transform
  • SDR vs HDR
  • Tools & Workflow
  • Look Design
  • Technical elements
  • Tips & Tricks

Volledig in het Nederlands

De masterclass wordt door de trainer volledig in het Nederlands gegeven met uiteraard de engelse termen van het vak. Er wordt Zoom gebruikt om in te loggen.

Vraag & antwoord

Tijdens de lessen kun je vragen stellen en de trainer zal deze zo veel mogelijk proberen te beantwoorden. Na aanmelden krijg je een bevestigingsmail en op de dag zelf wordt de unieke login link toegestuurd.
"Jouw mening is belangrijk!"

Wat onze cursisten vinden

Bij Protails voelt het alsof je op een filmset zit. Met bekwaam personeel dat in staat is om moeilijke zaken met betrekking tot kleurcorrectie, filmen, videobewerking en meer te beantwoorden. Een zeer professionele omgeving om te leren, experimenteren en groeien. Sterk aanbevolen!
FONS
Ik wilde me graag in color grading verdiepen en kennis op doen zodat ik zelfstandig mijn video’s kon graden. De manier waarop je iets wordt aangeleerd, is heel belangrijk. Als ik Jeremy en zijn cursus een cijfer kon geven is deze absoluut een 10! Hij motiveert je om beter te worden.
VIOLETA
Jeremy heeft mij meegenomen in de wereld van color grading. Voor mij werkt het enthousiasme en de drive die Jeremy in het geven van uitleg stopt, heel motiverend. Ondanks de soms complexe stappen en theorie legt hij het zeer duidelijk uit. Daarnaast is de kennis en ervaring die Jeremy heeft ontzettend belangrijk. Hij leert je niet alleen maar trucjes aan, maar zorgt juist dat je begrijpt wat je moet doen en hier op verder kan bouwen. Al bij al een zeer leerzame en toffe ervaring!
Daan
De training was voor mij een enorme eye-opener. Ook al heb ik al veel met content gewerkt kwam ik er al snel achter dat om een goed eind resultaat te behalen met grading, er ook een aantal kleine en subtiele factoren zijn die echt het verschil maken voor je productie en edit. Jeremy heeft duidelijk verstand van zake en neemt echt de tijd voor de leerling. Voor elk niveau een dikke aanrader dus!
Danny
MELD JE VANDAAG AAN

EN KRIJG 30% KORTING OP EEN SHOTDECK ACCOUNT NA DE LES

Inschrijvingen zijn gesloten!

Nieuwe aanmeldingen binnenkort beschikbaar.
Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.
Gemaakt met